20% på alt makeup, hudpleje og dufte! Det er virkeligheden på Matas.dk (reklamelink), som gælder indtil den 17. marts. Det er et medlemstilbud, hvilket forudsætter medlemskab af Club Matas. Det er gratis og helt uden forpligtelser at være med. Jeg er selv en del af klubben hos Matas, og jeg kan kun anbefale det 🙂 De point, man samler sammen ved køb, kan man nemlig bruge på køb fremover. Win-win 😉

Herunder har jeg fundet mine udsalgsfavoritter, som jeg er stor fan af. Især læbestiften fra Maybelline* er et hit. Den er nem at lægge, har en super holdbarhed, og så har den en mat effekt. Derudover er A hint of Summer* fra Rudolph Care også pengene værd. Det er dråber, som kan blandes sammen med din almindelige dagcreme, og der som navnet antyder, giver glød og en friskere kulør. Og så vil jeg også lige nævne duften fra Narciso Rodriguez*, som er min absolutte yndlingsparfume. Men som sagt: Mine udsalgsfavoritter finder I lige herunder, og I kan også gå på opdagelse hos Matas lige her!

*Reklamelinks

Reklamelinks: 1 – A Hint of Summer fra Rudolph Care, dråber som giver en rigtig fin glød, 345,- 276,- 2 – Lash Queen Feline Blacks mascara fra Helena Rubinstein, 280,- 224,- 3 – Tinted Body Lotion fra Nilens Jord er en tonet kropslotion, der tilfører huden en smuk naturlig gylden glød, 199,- 159,20,- 4 – Hoola Lite Bronzer fra Benefit Cosmetics, 305,- 244,- 5 – For Her Eau De Toilette fra Narciso Rodriguez 30 ml, 395,- 316,- 6 – Fifth Avenue neglelak fra Essie, 99,95,- 79,95,- 7 – SuperStay Matte Ink Læbestift fra Maybelline, 94,95,- 66,50,-